Autók bérbeadása

Több mint 40 autó várja azokat, akik nem a saját, hanem inkább kifejezetten erre a célra tartott autókkal szeretnék megtapasztalni, hogy milyen a Nordschleifén, vagy Spában körözni. Nyílt napokra (Touristenfahrten), pályanapokra, versenyre, és kirándulásokra is bérbe vehetők a kocsik. A lista a Clio RS-től a McLaren MP4-12C-ig terjed, árak ITT találhatók.

 

Oktatás

A Nordschleife a világ talán legnehezebb pályája, és Spa-Francorchamps is a komplexebbek közé tartozik. Gyakorlott instruktorok állnak rendelkezésre (magyar nyelven is), akik segítenek megküzdeni a Zöld Pokollal. Bár szimulátoron vagy videókon sokan előre megismerkednek a pályával, a valóságban nagyon nagy segítséget tud nyújtani egy olyan pilóta, aki ismeri a helyet, és már alaposan kitapasztalta a körülményeket. Az instruálás elérhető nyílt napokon és pályanapokon egyaránt, akár egy körre, de akár egész napra is.

 

spa2_630

 

 

Nyílt napok, pályanapok

A Nordschleifén majdnem minden nap délután nyílt nap, ún. „Touristenfahrten” van. Ekkor minden közúti forgalomra alkalmas járművel fel lehet hajtani a pályára, de csak ilyen járművekkel, a nagy egyenest pedig  – biztonsági okokból – lezárják. Esetenként nagy a forgalom,  a pályanapokon viszont egész nap egy korlátozott létszámú csoporté az egész Ring, versenygumikkal/versenyautókkal is lehet száguldani, és a teljes egyenes használható. Az RSR saját pályanapokat szervez, és nem csak a Nordschleifén, hanem Spában, illetve egyéb pályákon is egész Európában.

 

Taxi körök

Aki úgy gondolja hogy egy igazán gyakorlott versenypilóta mellett utasként is szeretné látni a pályát, van rá lehetősége. Pályanapokon, és akár VLN-hétvégék edzésnapján is be lehet ülni az utasülésre – az élmény garantált.

 

Kirándulások, autópálya

A Nordschleife és Spa is történelmi környezetben fekszik, rengeteg kevéssé ismert látnivalóval, melyeket izgalmas országutak kötnek össze. Fél- és egész napos kirándulásokat is szervezünk, ahol akár mindenki külön autót vezethet, a csoportot pedig egy instruktor vezeti fel. A kirándulásokra igazi klasszikusok is rendelkezésre állnak, mind például a Ferrari 308 GTS, vagy a Lancia Delta Integrale.

 

tour_630

 

Németországban még mindig nincs sebességhatár az autópályán, így aki erre vágyik, átélheti azt, hogy milyen büntetlenül 300 km/h felett száguldani. Erre több alkalmas autó is van a flottában, ÍME az egyik.

 

Versenyzés

A Nordschleifén rendezik a VLN sorozatot, amely 4, illetve 6 órás futamokból áll. Ezeken a versenyeken természetesen csak liszenszes pilóták indulhatnak, de senki nem születik annak – aki szeretné, hamar ilyen lehet belőle. Szívesen segítünk ebben, illetve több kategóriában is kínálunk bérbe vehető versenyautókat.

 

Ajándékutalvány

Az összes szolgáltatás megvásárolható ajándékutalvány formájában, bármilyen ezzel kapcsolatos igény, vagy kérdés esetén írjon nekünk: info@nordschleife.hu

 

examplevoucher