A Nordschleife és Spa-Francorchamps közelében a pályákon kívül is van bőven látnivaló. Az autós kirándulások felvezetés és rádiókapcsolat mellett zajlanak, az érdekességek mellett a különleges autók országúti vezetése is nagyon nagy élményt nyújt.

 

 

Nürburgring túra

Nürburg falut elhagyva a régi Südschleifét nézzük meg, majd kanyargós és lejtős-emelkedős országutakon – melyeket rali-gyorsaságiként a mai napig használnak – a Nordschleife nevezetes pontjaira teszünk látogatást. Ezekről a helyekről (Hatzenbach, Hocheichen, Wehrseifen, Breidscheid, Ex-Mühle, Bergwerk, Hohe Acht, Brünnchen és Pflanzgarten) jól látni a pályát, így meg lehet ismerkedni az ideális ívekkel, és el lehet csípni egy-egy titkos prototípust is menet közben.

 

Spa-Francorchamps túra

A Spa környéki túra során a mai pálya mellett a régi nyomvonalat is bejárjuk, Malmedy és Stavelot érintésével. A néhány órás programba egy ebéd is belefér, valamelyik híres étteremben a környéken.

 

Klasszikus túra

Németországban található a világ legszebb kastélyainak nagy része. Aki még nem látta őket, feltétlenül érdemes elkirándulni néhányhoz, egy alkalomhoz illő klasszikus járművel. A hatórás túra a nürburgi várat, az Eltz kastélyt, és a Mosel-völgyben fekvő Cochem városát érinti, és olyan autók állnak rendelkezésre, mint például a Alfa Romeo Giulia Super ’72, Mercedes Benz 230SL ’66, Lancia Delta Integrale ’93, vagy a Ferrari 308 GTS QV ’85.

 

Nürburg és Spa mega túra

Egy kirándulás a világ két leghíresebb pályája között egy sportkocsival? Semmi akadálya, a mega túra ezt foglalja magában. Az egész napos program tartalmazza a Nürburg és a Spa túrát, az oda- és visszaúton pedig átkelünk az Eifel-hegység izgalmas és kanyargós útjain.

 

Autópálya túra

Lassan egyedülálló, hogy Németországban még mindig nincs sebességkorlátozás az autópályák többségén. Itt a lehetőség, hogy bárki olyan gyorsan vezessen, ahogy korábban még soha! Ehhez nem kell más, mint egy szupersportkocsi: a kínálatban Porsche, Ferrari, Lamborghini, Mercedes, Nissan, Corvette, és Audi is szerepel.

 

Szupersportkocsi túra

Nem mindenki engedheti meg magának hogy egy egzotikus szupersportkocsit tartson, de egy napra  átélhető, hogy milyen az, ha egy ilyennel jár az ember. Az egész napos program magában foglalja az autópálya túrát és a Nürburgring túrát is, illetve számos fotó és videó örökíti meg az eseményt.